keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kostean lämmin päivä

"Pomo" on huomannut, etteivät asiantuntijat tiedä, mitä puhuvat. Sehän luki jostain, ettei pitäisi osoittaa mitään innostusta, kun saapuu kotiin. Kotiinpaluuseen pitää suhtautua täydellä välinpitämättömyydellä. Silloin koiralla ei ole eroahdistusta. Minulla mitään ahdistusta ole ollut. Mutta kyllä sitä rupesi ilmenemään, kun "pomo" ei välittänyt minusta yhtään. Masentuu sitä positiivisempikin koira, jos tervetulotoivotuksia ei oteta ollenkaan huomioon, ei leikitä, ei riehuta. Onneksi "pomo" huomasi masentuneisuuteni ja paransi tapansa.
Aamulenkillä aurinko nousi puiden takaa.


Tällaiselta se näytti paremmin kuvattuna.


Toisessa kohtaa takanani oli hienoja pilvimuodostumia, tällaisia. Eikös olekin aika jännä valokeila?

Päivälenkillä sateli, joten ei ole kuvia. Lisäksi oli vähän kiire, kun "pomon" englanninlukupiiri kokoontui. Omituista, että "pomo" muka lukee englantia, on lukenut vuosikausia, mutta ei vaan opi. Vuotaakohan sen pää?
Iltalenkillä ei satanut, mutta märkää oli kaikkialla ja edelleen ihan lämmintä.
Mitäs tuolla tapahtuu?


Skeittipuiston mäkiä valetaan telttojen suojissa. Onkohan nämä jotain innostuneita harrastajia, kun iltamyöhällä töissä raatavat?
Iltalenkin taivas punastui

 

ihan kunnolla. Ja eikös siellä ollut taas sateenkaarikin. Minua kyllä kiinnosti taas enemmän maalliset eli naapurin narttu. "Pomo" tietenkin innostui enemmän taivaista. Minusta se voisi pysytellä enemmän jalat maassa.

   

Kotona oli sitten ne perinteiset parvekesulkeiset. Eihän tässä muuten mitään ongelmaa ole, mutta kun minun on poseerattava loputtomiin. Jostain syystä "pomon" on saatava sellainen kuva, jossa on minä ja taivas. Sitten se voi laittaa kaikki nuo taivaskuvat. Kuulemma ihan vain sen takia, kun tämä on minun blogi, niin "pomo" ei voi vain yksinkertaisesti laittaa kuviaan tänne, vaan täytyy antaa sellainen kuva, että minä olen näistä taivaista kiinnostunut. Juu, oikeasti en. En minä taivaita tähyä vaan naapuripihan autonkorjaajia. Mutta ei kerrota "pomolle". Antaa sen leikkiä noilla kuvillaan. Etenkin nyt, kun se on ruvennut osallistumaan kotiinpaluuriehumisiin.

4 kommenttia:

  1. hienoja kuvia taas kerran pilvistä, koerasta mutta ei "pomosta" ? Onko hän pohjimmiltaan ujo ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pomo" vain haluaa luulla olevansa nuori ja kaunis, joten ei katsele mielellään omia kuviaan.

      Poista
  2. Kyllä se on niin, että teillä on siellä ihan omat taivaat. Palvelijatar on tähyillyt taivaita illoin aamuin, mutta ei meillä vaan noin upeita värejä ja kajastuksia näy. Onko nyt uusi kamera käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi kamera astui tänään palvelukseen.

      Poista